Verzenden/retourneren

Verzending

Wij streven ernaar dat een bestelling binnen Nederland binnen twee werkdagen is afgeleverd. Bestellingen die je op zaterdag en zondag plaatst worden de maandag daarop verwerkt en verzonden.

Voor het buitenland binnen Europa geldt een bezorgtermijn van circa 2 a 3 werkdagen.

Verzendkosten zijn gratis per order, bij een bestelling vanaf 50 euro binnen Nederland. De zending wordt vervoerd door PostNL. Deze levert de zending af van maandag t/m zaterdag.

Retourneren

Mocht het product niet aan de verwachtingen voldoen, dan heb je het recht om het binnen 14 dagen na levering retour te sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel zou doen. De retourzending dient te worden verpakt in het verpakkingsmateriaal waarin je de zending hebt ontvangen zodat de artikelen niet beschadigen, en dient compleet te zijn, dwz inclusief alle (aangehechte) accessoires, labels en inclusief retourformulier of uitgeprinte factuur.

Wanneer een geretourneerd artikel niet aan de voorwaarden voldoet dan zullen wij contact met je opnemen; wij kunnen dan niet crediteren.

Wanneer de retourzending in goede orde is ontvangen, zullen wij deze beoordelen en verwerken. Terugbetaling van het aankoopbedrag gebeurt binnen 5 werkdagen na ontvangst retour.

Let op: aan het retourneren van artikelen zijn kosten verbonden, deze zijn voor rekening van de klant. Het kwijtraken van een retourzending is op risico van de klant. Je kunt dus het beste je pakket retourzenden met een Track&Trace nummer zodat we te allen tijden kunnen achterhalen wat er fout is gegaan.

Het pakket kun je verzenden naar:

Den Moose
Geulpark 13
6301ZN Valkenburg a/d Geul
Nederland

Ruilen

Het ruilen van een artikel geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn (zie retourneren) en bestelt het gewenste artikel via de website.